Nancy Jurgen Auto

Maak kennis met Nancy Jurgen Auto in Geleen. De Mercedes-Benz merkspecialist in uw omgeving.

‘Wat in 1968 ontstaan is uit passie is inmiddels uitgegroeid tot Mercedes-Benz specialist met jarenlange ervaring in de autobranche. Van oudsher is mijn vader begonnen met het handelen in auto’s. Dit ging zelfs zo goed dat het bedrijf doorgroeide en een nieuwe vestiging in Kerkrade kreeg. Van kleins af aan wist ik dat ik ooit dit bedrijf, dat mijn ouders hebben opgebouwd, wilde voortzetten. ‘Het reilen en zeilen’ van de autohandel heb ik met de paplepel ingegoten gekregen.’, Aldus Nancy Jurgen, eigenaar van Nancy Jurgen Auto zelf.

Onze website Occasions

Nancy Jurgen Auto

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben is Nancy Jurgen inmiddels al meer dan 20 jaar uw Mercedes-Benz specialist in Geleen en omstreken. Bij ons staat hoogwaardige kwaliteit en service hoog in het vaandel. Als lid van de Mercedes-Benz Specialisten Groep, beter bekend als MBSG, bent u bij ons verzekerd van een breed netwerk van alle merken auto’s.

In onze showroom staan verschillende occasions voor uw klaar. Neem gerust contact met ons op en plan een afspraak.

Wij verwelkomen u graag in Geleen bij ons in de showroom!

 

 

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×