PCA Zuidplas

Wij zijn uw adres voor onderhoud aan en reparatie van uw auto! Wij zijn gespecialiseerd in Peugeot, Citroën en DS, maar u kunt bij ons terecht met elk merk en type auto.

Als Merkspecialist in de merken Peugeot, Citroën en DS is er ruime ervaring en affiniteit met Franse auto’s! PCA Zuidplas richt zich op het leveren van goede en vooral betaalbare service. Niet alleen voor Peugeot, Citroën en DS rijders, maar voor alle klanten die onze werkplaats of onze showroom bezoeken.

U kunt terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, en voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto (in elke prijsklasse).

Onze website Plan uw APK

BOVAG voorwaarden

Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Voor u als klant een extra zekerheid. In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.

De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

PCA Zuidplas: Gewoon Goed!

Contact gegevens

0180-631588 info@pcazuidplas.nl https://www.pcazuidplas.nl
Nijverheidscentrum 4 2761 JP Zevenhuizen Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×