S & S Cars Hattem

Wij zijn gespecialiseerd in Renault maar u kunt ook terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Tevens ook een vertrouwd adres voor onderhoud aan uw camper. Kom ook langs S & S cars!

Uw vaste prik

Klant gericht, service en veiligheid zijn zaken die hier nog hoog in het vaandel staan. Deze waarden zult u dus altijd terugzien wanneer u bij ons komt.

Ons bedrijf in Hattem (nabij Zwolle) bestaat inmiddels al ruim 25 jaar, en wij helpen u nog steeds graag met al uw wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in Renault maar u kunt ook terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Sinds heden hebben wij ons Renault specialisme verzegeld met een TOP Merkspecialisme in Renault. Voor u veranderd er weinig, u zult er namelijk enkel van profiteren. Tevens ook een vertrouwd adres voor onderhoud aan uw camper.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto dan bent u bij S & S cars op het juiste adres. In onze showroom staan diverse gebruikte automobielen in voorraad. Kom gerust een keer langs!

 

Alle merken bij S&S cars

Zoals gezegd kunt u met ieder merk auto bij ons terecht in Hattem. Als TOP Merkspecialist in Renault helpen wij u graag met uw uiteenlopende wensen.
Voor onderhoud, reparatie, een APK of een gloednieuwe occasion bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij S & S cars bent u op de juiste plek!

 

Maak een afspraak of komt langs, want de koffie staat altijd voor u klaar.
Het team van S & S cars verwelkomt u graag!

Afspraak maken

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×