Virena Winschoten

Virena Autogroep Winschoten, uw specialist in Peugeot & Citroën.

Over Virena Autogroep

Voorheen Van Staalduinen Winschoten, zelfde vertrouwde service maar een andere naam. Na een verhuizing vanuit Scheemda is Van Staalduinen sinds november 2018 gevestigd in Winschoten. Nu onder een andere naam maar met de zelfde mensen gaan we verder als Virena Winschoten.
Virena Winschoten is een erkend Kia dealer en is een service-dealer voor Nissan. Omdat we ook Merkspecialist zijn, ben je met je Peugeot en Citroën ook bij ons op het juiste adres. Met onze verhuurformule van Autohopper kun je bij ons voordelig een auto, bus of verhuiswagen bij ons huren. Een auto huren kan al vanaf € 25,- per dag!

Virena Autogroep

Met vestigingen in Emmen, Stadskanaal, Ten Boer en Winschoten zijn wij een dealergroep die je naast nieuwe modellen, occasions en lease-auto’s ook uitstekende service, reparatie, garantie en verzekeringen biedt. En dit alles bij jou in de buurt.
Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs. Wij van Virena Autogroep Winschoten heten u van harte welkom in onze showroom of werkplaats!

Wij verwelkomen u graag in Winschoten, en onthoud: de koffie staat altijd voor u klaar! Kom gerust langs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×