Mitsubishi problemen

Mitsubishi problemen:

Bekijk hier de veelvoorkomende problemen van de Mitsubishi ASx, Space star, Eclipse Cross, Outlander en Outlander PHEV.

Betrouwbaar & kwalitatief hoogstaand

Mitsubishi springt eruit als een betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand merk in de autotest van de Consumentenbond van eind 2016. De ASX was in dit opzicht een van de absolute uitblinkers. Ook in een soortgelijke test van Consumer Reports kwam Mitsubishi als meest betrouwbare automerk uit de bus. Mitsubishi staat structureel hoog op alle tevredenheidslijstjes. De ASX was daarbij een van de absolute uitblinkers, met een score van 9,3.

Mitsubishi ASX problemen

De ASX is een indrukwekkende machine. Zijn krachtige motor en lichte besturing maken de compacte SUV gemakkelijk en leuk om mee te rijden, terwijl zijn kofferbak voldoende ruimte biedt voor al uw behoeften. Bovendien heeft hij een hoog niveau van standaarduitrusting. Daarmee doet de ASX niet onder voor de meeste andere compacte SUV’s. De nieuwe ASX is nog steeds een van de meest praktische en betaalbare voertuigen in zijn klasse. Met veel ruimte en functionaliteit is hij ideaal voor gezinnen, of iedereen die een weekendje weg wil in de heuvels met al zijn spullen. Af en toe zijn er meldingen van Mitsubishi problemen met de versnellingsbak van de Mitsubishi ASX, echter is dit vaak goed op te lossen door de TOP Merkspecialist. Tevens zijn er enkele meldingen over een schokkend gevoel bij meer dan 2000 toeren. Ook dit is redelijk uniek en komt gelukkig niet vaak voor!

 

Mitsubishi Space Star problemen

De Mitsubishi Space Star is een goede instap keuze. Het is niet het meest opwindende of vrolijke aanbod in het segment en kan niet tippen aan stijl, maar als je een auto wilt zonder gaten in je zakken, en meer krijgt van wat je nodig hebt, raden we dit aan. Hij wordt standaard geleverd met 5 deuren, is lekker ruim en vaak behoorlijk compleet. Auto’s met keyless go hebben soms problemen met het herkennen van de sleutel in de auto, echter komt dit bij de Mitsubishi modellen ook weinig voor.

 

Mitsubishi Eclipse Cross problemen

De Mitsubishi Eclipse Cross is een kleinere SUV met actieve veiligheidsvoorzieningen, een degelijke standaarduitrusting en een interieur van hoge kwaliteit. Hij is ongeveer gemiddeld in gebruikskosten en heeft last van body roll in de bochten, maar het is een ruime gezinsauto met handige functies zoals een verschuifbare achterbank. Maar hier en daar is extra verfijning nodig. Zo is het zicht rondom met die dikke balk in de achterruit en forse raamstangen niet goed en kan de ergonomie beter. Het touchpad, bijvoorbeeld, is echt niet meer van deze tijd. Ook het rijcomfort is voor verbetering vatbaar: de auto kopieert het wegdek en je hoort nogal wat wind- en bandengeruis. De prijs is netjes gezien de forse standaarduitrusting. Er zijn veel actieve veiligheidsvoorzieningen standaard Er zijn geen tot weinig problemen gemeld met betrekking tot de Eclipse Cross.

 

Het grootste probleem

Een gebruikte Mitsubishi Outlander PHEV is nog altijd een symbool van wanbeleid van de overheid. Hun eigenaars worden door de autowereld vaak gezien als belastingprofiteurs die eigenlijk niets geven om het groene karakter van hun auto. De bijnaam Foutlander wordt vaker in die context gebruikt. Wie zich er echter niets van aantrekt, zal – in de juiste situatie – jarenlang zuinig en betrouwbaar rijden.

Tweedehands een Mitsubishi Outlander PHEV kopen kan een goede waarde bieden in vergelijking met de kostprijs van een nieuwe. Voor wie om dergelijke zaken geeft – en wie bereid is zuinig en efficiënt te rijden – zijn er vandaag weinig vergelijkbare auto’s op de markt.

 

TOP tip

Controleer bij aankoop of de parkeerrem goed werkt. Laat tevens de remmen onmiddellijk door een vakman controleren als u tijdens het remmen geluiden of ongewone trillingen waarneemt.

Bekijk ons Mitsubishi aanbod

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×