Mobiliteitscentre Bodegraven TOP Merkspecialist

TOP Merkspecialist in Opel breidt uit met Mobiliteitscentre Bodegraven. Het bedrijf onder leiding van Audrey Huisman en Wimco Hoogendoorn sluit als tweede in korte tijd een overeenkomst met de nieuwe formule.

Audrey Huisman ziet de uitbreiding als “een logische stap. De onderstellen en motoren van Opel zijn identiek aan die van Peugeot. Wij zijn sinds 2016 PCA Merkspecialist en hebben daardoor de kennis in huis om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Bovendien zijn en blijven wij bij TOP onafhankelijk, hebben we een grote mate van vrijheid en kunnen we door gezamenlijke inkoop altijd scherp geprijsde originele onderdelen aanbieden.” Mobiliteitscentre Bodegraven levert en onderhoudt naast Opel, Peugeot en Citroën ook alle andere merken personen- en lichte bedrijfswagens – nieuw en gebruikt. Ook is het bedrijf actief op het gebied van lease.

Maak eenvoudig een afspraak door op onderstaande button te klikken!

Afspraak maken

Gezamenlijk beleid

TOP Merkspecialist is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Opel. Bedrijfsvoering, uitstraling, klantenbehandeling en kennis van de monteurs zijn in dit verband vastgelegd. Gezamenlijk beleid is er daarnaast op het gebied van voertuiginkoop, marketing, aftersales en uitstraling. TOP is een formule van ABC Automotive. Twee weken geleden ging Autobedrijf Theo Slegers in het Noord-Brabantse Boekel als eerste in zee met het concept.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×