Opel Astra 1.4 turbo problemen

TOP Merkspecialist | Gespecialiseerd in Opel

Tweedehands Opel Astra

Bent u op zoek naar een tweedehands Opel Astra en wilt u er zeker van zijn dat u een kwalitatieve occasion aanschaft? Kom dan langs bij de TOP Merkspecialist in Opel. Door onze jaren lange ervaring met Opel weten wij precies waar we op moeten letten en zorgen we dat u een zorgeloos in een Opel Astra kunt rijden zonder problemen.

Heeft u Opel Astra 1.4 turbo problemen? Verbruikt de auto veel olie of heeft u een probleem met de turbo druk? Dit zijn veel voorkomende problemen bij de Opel Astra 1.4. De oorzaak van het probleem is meestal het scheuren van de spruitstukken bij de klepzitting. Hierdoor raakt de olie toevoer leiding verstopt. Uw TOP Merkspecialist in Opel is bekend met dit veel voorkomende probleem. Wij helpen u graag om dit euvel snel en goed op te lossen.

Opel Astra Turbo Problemen

Door de gescheurde spruitstukken bouwt de turbo te weinig druk op om nog juist te kunnen functioneren. Door het scheuren kan de klep namelijk niet meer goed afsluiten, hierdoor gaat veel druk verloren. Tevens krijgt de turbo geen smering meer door de verstopte olie toevoer leiding, hierdoor zal de turbo in uw Opel Astra 1.4 snel stuk lopen.
Indien de turbo stuk gelopen is dient deze vervangen te worden. Uw TOP Merkspecialist in Opel kan dit snel en kwalitatief voor u uit voeren.

Een ander bekend probleem is de M32 versnellingsbak. Let tijdens het rijden op een eventueel jankend of brommend geluid en of de versnellingspook goed stil blijft staan. Maakt de auto lawaai of heeft de auto een bewegende pook, moet de versnellingsbak zeer waarschijnlijk in de revisie.

Opel Astra 1.4 turbo problemen zijn gelukkig op te lossen door uw TOP Merkspecialist. Plan snel en gemakkelijk online uw afspraak.

Opel Astra 1.4 turbo problemen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×