Opel kleine auto

Kleine Opel modellen zijn tegenwoordig erg populair. Dat komt natuurlijk onder andere doordat u met deze auto’s makkelijk in het stadsverkeer kan manoeuvreren.

Maar wat is de kleinste Opel auto en is dit wellicht wat voor u? Bekijk direct de voorraad occasions van de TOP Merkspecialist.

Wat is de kleinste Opel?

1. Opel Rocks-e

Het kleinste Opel model is veruit de Opel Rocks-e. Met een lengte van slechts 2,41 meter, een breedte van 1,39 meter en een draaicirkel van slechts 7,2 meter laat de Opel Rocks-e zich uitzonderlijk makkelijk manoeuvreren door krappe straatjes en is geen enkel parkeervak te klein. Hiermee is de Opel Rocks-e ook de kleinste Opel die momenteel op de markt is.

 

2. Opel Karl

kleine opel modellen

De Karl is de op een na kleinste Opel auto die er op het moment nog te vinden is. Let wel, dit is het model dat tussen 2015 en 2018 geproduceerd is.

De Opel Karl heeft een lengte van 3.675 mm, een breedte van 1.604 mm en een hoogte van 1.476 mm. De Opel Karl, een kleine auto, heeft een grote kofferbak van maar liefst 215 liter. Dat zorgt ervoor dat deze Opel niet alleen de kleinste is die u kunt vinden maar dat hij ook nog eens heel erg functioneel is als u spullen mee moet meenemen.

 

3. Opel Adam

kleine opel auto

De Opel Adam is een kleine hatchback met een opvallend ontwerp en een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, terwijl de Opel Karl een praktische stadsauto is met vijf deuren en een ruim interieur. De Opel Adam die vanaf 2013 – 2019 geproduceerd wordt is een van de kleinste Opel modellen.

De afmeting van deze perfecte stadsauto komt uit op een lengte van 3.698 mm een breedte van 1.720 mm en een hoogte van 1.485.

De Opel Adam zal een van de beste keuze zijn wanneer u zoekt naar een klein Opel model die qua uiterlijk ook goed met de tijd is meegegaan.

 

4. Opel Corsakleinste opel model

De Opel Corsa is het populairste model van allen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder benzine-, diesel- en elektrische aandrijving.

De Corsa is een van de kleinste Opel modellen die op de markt is. Deze kleine auto is immers al jaren favoriet bij een groot gedeelte van autorijdend Nederland. Laten we eens kijken naar de afmetingen die je hier mag verwachten.

De lengte van de auto komt uit op 4.060 mm. De breedte van de auto komt uit op 1.765 mm. De auto is 1.435 mm hoog, wat de auto relatief laag maakt.

 

5. Opel Agila

opel klein model

Wanneer u een kleine compacte Opel zoekt, komt u uit bij de Opel Agila. Deze smalle, maar hoge auto, is ideaal wanneer u op zoek bent naar een auto met relatief hoge instap.

De kleine Opel auto is 3.500 mm lang, 1.695 mm hoog en 1.420 mm breed. De Opel Agila is vooral in trek bij de oudere doelgroep in de samenleving.

 

Bent u nou op zoek naar een kleine Opel? Bekijk het aanbod van de TOP Merkspecialist in Opel.

Opel aanbod

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×