Peugeot 308 uit 2022

Aanschouw de nieuwe Peugeot 308 uit 2022, nu verkrijgbaar bij de TOP Merkspecialist bij u in de omgeving.

De TOP Merkspecialist adviseert u graag bij aanschaf van de nieuwe Peugeot 308. De 2022 editie is de nieuwe standaard van Peugeot, als een leeuw en net zo veelzijdig als uzelf. Meer weten over deze wagen?

Weerstaat u de ultieme verleiding van deze nieuwe 308, of bent u de eerste die deze 2022 editie in bezit heeft?

 

Kom alles te weten over de Peugeot 308!

 

Contact

De nieuwe 308

De nieuwste editie is voorzien van talloze nieuwe luxe opties om u zo comfortabel mogelijk van A naar B te vervoeren. De aerodynamische krachtige wagen zit tot in detail goed in elkaar, wat hem onweerstaanbaar maakt. De lage lange motorkap, sprekende logo, agressieve gril en brede achterkant zorgen voor een rank en vloeiend profiel dat zijn atletische lijnen accentueert.

Nieuwe looks

De smalle koplampen zorgen voor een brutale look, wat versterkt wordt door de achterkant van de auto. De achteruitrij lichte worden gekenmerkt door drie leeuwenklauwen als lampen. Het nieuwe stuur, met stuurverwarming, is multifunctioneel. Het stuur in de nieuwe 308 heeft bedieningsfuncties voor de radio, het multimediasysteem, de telefoon en de rijhulpsystemen. Het vernieuwde digitaal head-up instrumentenpaneel of digitaal holografisch 3D-instrumentenpaneel maakt het interieur volledig af .

Uw eigen cockpit

De cockpit in de Peugeot 308 2022 is gemakkelijk ter personaliseren. Het is mogelijk om deze te bedienen en te personaliseren touchscreen met meerdere vensters en nieuwe virtuele i-toggle switches. Het middenconsole is dusdanig ingericht dat het meerdere opbergruimtes biedt. Het nieuwe console is net een smartphone!

 

Wilt u de Peugeot 308 2022 nou plug-in, hybride, benzine of diesel?

U vraagt, de TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën levert!

 

Nu te koop bij uw TOP Merkspecialist in de omgeving! Bekijk direct het aanbod.

Zoek uw TOP Merkspecialist 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×