Piepende ruitenwissers

Maakt uw ruitenwisser een storend lawaai? Laat de TOP Merkspecialist bij u in de omgeving de piepende ruitenwissers verhelpen!

Er zijn verschillende oorzaken wat voor een piepende ruitenwisser kan zorgen. De meest voorkomende is vervuiling tussen de ruitenwisserbladen en de autoruit. Hierdoor ontstaat wrijving tussen het wisserblad en het glas, wat voor een piepend geluid kan zorgen.

Onderhoud ruitenwissers

Vervang de piepende ruitenwissers bij de TOP Merkspecialist bij u in de omgeving. Zij hebben de kennis en expertise in huis om de juiste ruitenwissers te monteren, zodat deze weer naar behoren werken. Zorg er voor dat u deze wel goed onderhoud door onderstaande tips.

 

Afspraak maken De TOP Merkspecialisten

Zelf verhelpen

Voordat uw overgaat tot het maken van een afspraak kunt u zelf proberen de piepende ruitenwissers te verhelpen. Buig de ruitenwissers van het raam af, en maak ze vervolgens grondig schoon met een warm sopje. Neem het daarna af met een droge doek. Een andere manier van schoonmaken is, door de rubbers van de piepende ruitenwissers goed te reinigen. Dit kan gedaan worden met alcohol op een doek, of een wattenstaafje of -schijfje. Door deze methode zal het vuil verwijderd worden.

Een eeuwenoude truc is de aardappeltruc. Pak een grote aardappel, snijd deze in tweeën en wrijf deze over de piepende ruitenwissers heen. Neem ze daarna af met een droge doek en de ruitenwissers zullen niet meer piepen.

Wacht niet te lang!

Piepen de ruitenwissers nog steeds? Het kan voorkomen dat het probleem dieper ligt, bij een verkeerde afstelling of een falend aandrijvingssysteem. Wanneer dit het geval is, is het raadzaam om contact op te nemen bij de TOP Merkspecialist bij u in de buurt.

Contact

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×