Plug-in hybride

TOP Merkspecialist | Plug-in hybride

Een plug-in hybride is een hybride voertuig dat gebruikmaakt van herlaadbare batterijen of een andere manier van energieopslag, dat volledig herladen kan worden met een laadkabel/stekker.

Plug-in hybride Opel/Peugeot/Citroën

Wanneer u een betaalbare Plug- in Hybride auto zoekt moet u de Opel Grandland X, de DS7 Crossback, de Peugeot 3008 en de Citroën C5 Aircross zeker meenemen in uw overwegingen. Aangezien deze auto’s technisch identiek zijn en allen een elektrisch bereik van maximaal 60 km hebben pakken we ze in één adem. Het is aan u voor welk model u gaat!

Plug-in Hybride auto

Het beste van twee werelden, zo noemt Toyota haar reeks Hybride voertuigen. Dankzij de energie die wordt geleverd en de grotere capaciteit van de batterij van de plug-in hybride Prius of RAV4 gaat u de weg op met het beste van twee werelden: Dynamische prestaties en een zeer zuinige auto. En onderweg bijladen is niet nodig!

 

Wat betekend PHEV?

PHEV staat voor Plug-in Electric Vehicle. Dit is dus een voertuig met zowel een batterij als een benzine motor die wordt opgeladen terwijl u rijdt, maar ook via een stekker bijgeladen kan worden. In de 100% elektrische rijstand stoot uw plug-in hybrideauto helemaal geen CO2 uit. Momenteel is één op de tien nieuw geregistreerde auto’s in Nederland een PHEV, zeer populair dus!

 

Wat is de actieradius van een Plug-in Hybride auto?

De actieradius verschilt per merk, model en uitvoering van de auto. Door de verschillen in accu grote ligt het geschatte elektrische bereik tussen de 25 en 90 kilometer. Er zijn modellen met een ruime actieradius, bijvoorbeeld de Polestar 1 (124 km) en de Mercedes GLE (98 km). Wilt u meer informatie over de actieradius of andere eigenschappen van een specifieke auto? Neem dan contact met uw TOP Merkspecialist over, hij adviseert u graag bij de eventuele aanschaf van uw nieuwe auto.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×