Renault Megane E-Tech 100% Elektrisch

De Renault Megane E-Tech 100% Elektrisch | Van paardenkracht (PK) naar elektrische kracht (EK)

160 KW | 220 PK | 0-100 km/u in 7,4 sec | tot 470 KM Actieradius

Een fantastische rijervaring

Het geheel nieuwe interieur is perfect ontworpen om uw reis nog comfortabeler te maken. Met een verstelbare stoel en het grote duidelijke digitale display rijdt u als een zonnetje! 

Renault Megane E-Tech 2022 brengt u de toekomst van auto’s. 100% elektrisch, deze auto heeft geen schadelijke uitstoot en is beter voor de aarde. Met een actieradius tot 470 km kunt u dagenlang rijden zonder op te laden. De elektrische Megane is ontworpen met een gedurfd, strak en ruim interieur en zorgt voor een soepele rit in alle omstandigheden. De innovatieve 100% elektrische motor is ontworpen om de kracht, het koppel en de acceleratie te bieden die u wenst voor een uitstekende rijervaring.

De Renault Megane E-Tech is leverbaar in 130 PK en 220 PK. Tevens kan men kiezen uit de 40 en de 60 kWh batterij. De 40 Kwh Batterij geeft een actieradius van 310 km en de 60kWh variant is goed voor 470 km.

Renault openR link-systeem

Gebruik het openR link-systeem met Google-integratie. Je kunt tot vijf accounts instellen. Je hebt toegang tot al je favoriete apps, zonder verbinding te maken met je telefoon.

OpenR link systeem

Opladen Renault Megane E-Tech

Je laadt hem thuis op via een stopcontact of je eigen laadpaal. Openbaar laden vindt altijd plaats via laadpalen. De laadsnelheid van uw auto is afhankelijk van het laadstation dat u gebruikt en de maximale laadcapaciteit van uw auto. De Renault Megane E-Tech Electric wordt standaard geleverd met een Type 2, mode 3 Mennekes laadkabel. Deze is te gebruiken voor een wallbox thuis of bij een publiek laadpunt.

Opladen Renault Megane

Neem contact op met uw TOP Merkspecialist in Renault voor het actuele aanbod of de modellen die in levering staan!

Zoek uw Merkspecialist

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×