Mitsubishi specialist

TOP Merkspecialist in Mitsubishi

Sinds enkele jaren maakt het autolandschap grote veranderingen door. Met daaraan gekoppeld een andere wijze van verkopen, hogere eisen, nieuwe concepten en technieken. Onafhankelijke autobedrijven met een merkspecialisatie ervaren de verandering in de markt en zoeken naar aansluiting. De vele multi-merk garageformules bieden dan niet waar zij naar op zoek zijn. Het kan anders!

Word TOP specialist in Mitsubishi

Lidmaatschap van TOP Merkspecialist is een uitstekend alternatief voor het officiële dealerschap in Mitsubishi. Hierdoor kunt u specialist blijven in uw “eigen” merk. Een TOP Merkspecialist kan met zijn combinatie van expertise, persoonlijke aandacht voor de klant én scherpe uurtarieven uitstekend wedijveren met dealerbedrijven.

TOP MITSUBISHI

U heeft als lid van TOP Merkspecialist een unieke propositie ten opzichte van de vele multimerk garages om u heen, want die beconcurreren vooral elkaar omdat hun garageconcepten veel op elkaar lijken.

 

Iedere TOP Merkspecialist krijgt gratis een eigen website, met uitstekende vindbaarheid en een occasionplatform. TOP Merkspecialist biedt ondersteuning in zowel online als offline marketing. Door de vrijheid van inkoop blijft u altijd baas in eigen bedrijf. Dankzij de gecombineerde inkoopkracht van meer dan 120 Merkspecialisten kunt u altijd gebruik maken van de zeer aantrekkelijke raamcontracten en bonusafspraken. Uw rendement vaart er wel bij.

De kracht van samen

TOP Merkspecialist wordt aangestuurd door ABC Automotive, sinds 2002 dé specialist in merkformules. Andere succesvolle merkformules die ABC Automotive aanstuurt zijn PCA (Peugeot & Citroën), VETOS (Toyota) en MBSG (Mercedes-Benz). Bij ABC Automotive werken ervaren “automensen uit het veld” die de nodige kennis en expertise in huis hebben. Wij weten precies hoe een auto-ondernemer zelfstandig zijn of haar bedrijf kan runnen. Door met de merkformules daar waar mogelijk samen op te trekken en samen een vuist te maken, ontstaan interessante schaalvoordelen voor de leden. Dit is de kracht van samen.

Enthousiast geworden? Wordt specialist in Mitsubishi!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×