Storing emissiesysteem

Een emissiestoring in uw auto komt altijd ongewenst, en zo ook deze storing in uw auto. Echter is een storing zoals deze niet zelf op te lossen en voor vele universele garagebedrijven een probleem.

De TOP Merkspecialist bij u in de omgeving weet negen van de tien keer wel raad met deze storing. Kom langs met uw auto bij een TOP Merkspecialist naar wens, en verlaat zonder storing.

Een emissiestoring in uw auto?

Bij een storing in het emissiesysteem is het geen noodzaak om uw auto tot stilstand te brengen, maar het is raadzaam om een bezoek te brengen aan de TOP Merkspecialist in uw omgeving. Een TOP Merkspecialist verzekerd u van specialistische kennis van uw merk auto, en hebben zodoende de kennis en kunde in huis om deze storing te verhelpen. Maak direct een afspraak bij u in de buurt!

Afspraak maken TOP Merkspecialisten

Emissie probleem

Vaak treed de storing op wanneer u een gedurende periode, vaak op hoge snelheid, constant rijdt. Vervolgens geeft u auto de storing aan en gaat stroperig lopen, hierbij gepaard gaat het motorlampje branden. Het lampje motor- of emissiestoring gaat branden wanneer de storing aanwezig is of heeft plaatsgevonden. Dit heeft invloed op de uitstoot van de motor. Bij het optreden van de storing voldoet uw auto niet aan de opgestelde milieueisen.

Brandend motorlampje

Wanneer u een storing in het emissiesysteem van uw auto heeft heeft gaat het motorlampje oranje branden. Het kan zijn dat deze bij het opnieuw opstarten van de auto even verdwijnt, maar zal in korte periode terugkeren. De storing zal altijd terug blijven keren.

 

Probeer de storing zelf niet te verhelpen, want dit lukt u jammer genoeg niet. Bel uw TOP Merkspecialist!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×