TOP: ook voor schadeherstel

Ondanks dat uw verzekering aangeeft waar u heen zou moeten om de schade aan uw auto te laten herstellen, mag u dit zelf bepalen. Schadeherstel? Laat dit dan herstellen door onze expert. 

De voordelen op een rijtje:

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. De koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Vakkundig schadeherstel

Onze up-to-date geschoolde monteurs werken altijd met passie en volgens de voorschriften aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Als TOP Merkspecialist betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door.

 

U bent eraan gewend met uw auto bij ons te komen en u heeft vertrouwen in onze manier van werken. Dan is het toch ook logisch dat wij voor u de afhandeling van eventuele schade of ruitreparatie regelen?

Ruitschade

Heeft u een putje of sterretje in uw voorruit? En bent u vanaf WA-extra verzekerd? Dan is deze reparatie geheel gratis. Ook ruitvervanging is in veel gevallen geheel kosteloos. Wij kunnen alles voor u regelen, wel zo praktisch.

Schadeherstel

Gelukkig zijn autoschades in de meeste gevallen te herstellen. Wij bekijken bij de hersteltaxatie nauwkeurig welke onderdelen vervangen moeten worden en welke hersteld kunnen worden. Wij herstellen alle schades volgens de fabrieksspecificaties en hanteren strenge kwaliteitseisen.

Dus ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres! Maak een afspraak, of laat u adviseren. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×