Toyota Merkspecialist Breda

Autobedrijf van Putten is als Honda dealer nu ook uw vaste prik als het gaat om Toyota. Als lid van TOP Merkspecialist in Toyota hebben wij alle kennis en kunde in huis om u verder te helpen!

In de meer dan 50 jaar opgedane ervaring zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met veel ervaring waarbij persoonlijk contact met onze klanten op 1 staat. Wij verwelkomen u graag met uw Toyota in Breda!

U kunt bij ons terecht voor aankoop, onderhoud, APK, schadeherstel, accessoires en originele onderdelen voor uw Toyota in Breda.

Uiteraard verkopen wij naast nieuwe Honda modellen de nieuwste auto’s van het merk Toyota.

Bij Toyota Breda is er altijd een ruim aanbod betrouwbare occasions op voorraad, en gaan wij voor u opzoek wanneer uw gewenste auto niet voorradig is.

Uw Toyota in goede handen

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en gespecialiseerd in Toyota. De werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur zodat wij uw auto optimaal kunnen onderhouden, desgewenst met originele onderdelen van Toyota. Autobedrijf van Putten, aan de Oosterhoutseweg 95, is de Toyota garage uit Breda.

Betrouwbare occasions

Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief betrouwbare occasions, want de klant staat altijd op 1! Of u nou opzoek bent naar een Toyota Aygo in Breda, een Merkspecialist in Toyota, een Toyota occasion in Breda of u wilt langskomen voor controle? Dit, en veel meer, kan bij ons!

U bent van harte welkom!

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze occasions? Neem vrijblijvend contact op, en wij helpen u graag verder.

Aanbod Contact

 

Autobedrijf van Putten is ruim 50 jaar een begrip als officiële Honda dealer in de regio van Breda, Drimmelen, Made, Terheijden en Oosterhout. Vanaf heden ook vertrouwd gezicht als TOP Merkspecialist in Toyota. Hierdoor kunt u ook met uw Toyota bij ons terecht en bent u extra verzekerd van vakkundig en vertrouwd onderhoud.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×