Toyota Yaris Occasion

Toyota Yaris Occaison

TOP Merkspecialist in Toyota is de plek voor uw nieuwe Yaris

Prijzen Toyota Yaris Occasion

Toyota Yaris prijzen kunnen variëren, afhankelijk van het model dat u kiest en of u gaat voor een gloednieuw of gebruikt model. Als u op zoek bent naar een gloednieuwe Toyota Yaris liggen de prijzen tussen de € 16.000 en € 22.000. Als u een gebruikte Toyota Yaris wilt kopen, liggen de prijzen tussen de € 7.000 en € 13.000.

De Toyota Yaris occasion is een subcompacte auto geproduceerd door de Japanse autofabrikant Toyota Motor Company. Hij werd voor het eerst uitgebracht in 1995 als vervanger van de Starlet, en is sindsdien in productie geweest. De huidige generatie van de Yaris werd geïntroduceerd in 2016 en is ontworpen door Toyota’s ED2 studio.

De Yaris is wereldwijd een van de populairste auto’s in zijn klasse, met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie.

Het modeljaar 2021 zal enkele kleine wijzigingen aan het exterieur van het voertuig te zien krijgen, waaronder nieuwe LED-koplampen, veranderingen in het ontwerp van de voorbumper en opnieuw ontworpen lichtmetalen wielen. Het interieur zal ook profiteren van enkele kleine updates, zoals een bijgewerkt infotainmentsysteem met groter touchscreen display en herziene knoppen op de middenconsole.

Toyota Yaris 2020

In het modeljaar 2020 werden kleine wijzigingen doorgevoerd om de bezorgdheid over de veiligheid weg te nemen na onderzoeken naar meerdere dodelijke ongevallen als gevolg van afleiding van de bestuurder door problemen met bepaalde modellen airbag-inblaasmechanismen die werden gebruikt in Toyota-voertuigen die tussen 2004-2011 werden geproduceerd (zie terugroeping van Takata-airbags). Het modeljaar 2019 werd gekenmerkt door een update van een aantal kenmerken van verschillende modellen, waaronder meer paardenkracht

Gebruikte Toyota Yaris

Een gebruikte Toyota Yaris is een geweldige manier om achter het stuur te kruipen van een zuinige en ruime auto die ook nog eens leuk is om in te rijden. U vindt alle nieuwste modellen op onze website, dus blader door onze selectie en vind de juiste auto voor u.

Toyota auto’s staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, en een gebruikte Toyota Yaris is daarop geen uitzondering. Deze voertuigen zijn ontworpen om alles wat je nodig hebt in een auto te bieden zonder het breken van de bank, zodat u kunt kopen met vertrouwen in de wetenschap dat het zal duren voor de komende jaren.

Voor en nadelen Toyota Yaris

De Toyota Yaris is een compacte auto met een sportieve uitstraling. Hij beschikt over een mooi aanbod aan functies, maar het is niet de meest luxueuze auto op de markt. Als u op zoek bent naar iets dat gewoon leuk is om in te rijden, dan zou dit de auto voor u kunnen zijn.

Voordelen

  • Goede rijeigenschappen
  • Goede benzine kilometerprijs
  • Betaalbaar prijsniveau

Nadelen

  • Kleinere motoropties dan andere auto’s in zijn klasse

De Yaris heeft voordelen zoals een zuinig brandstofverbruik en lage onderhoudskosten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare nieuwe auto die nog jaren meegaat zonder de bank te breken elke keer als er iets gerepareerd of vervangen moet worden!

Aanbod Toyota Yaris Occasions

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×