Veiligheidssysteem storing Mercedes

Er zijn vele verschillende oorzaken waarom uw Mercedes een veiligheidssysteem storing aangeeft. Lees hier wat u er aan kan doen!

Een veel voorkomende storing, is de ABS en ESP storing. Het antiblokkeersysteem en het elektrisch stabiliteitsprogramma zijn tijdelijk niet beschikbaar, maar u kan wel doorrijden. Raadzaam is het bezoeken van een TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz bij u in de buurt.

Veiligheidssysteem storing Mercedes?

Lees hier alle mogelijkheden, en wat u er aan kan doen!

Veiligheidssysteem storing Mercedes ABS Het ABS werkt tijdelijk niet, en er gaan meerde lampjes branden. De remfuncties blijven normaal functioneren, maar bij een noodstop kunnen de wielen blokkeren. Het remgedrag wordt nadelig beïnvloed, want de remweg wordt langer.

Veiligheidssysteem storing Mercedes ESP Wanneer de ESP niet ingeschakeld is, wordt uw Mercedes niet door het ESP gestabiliseerd. Dit vergroot de kans op slibgevaar, dus rijdt voorzichtig! Het is raadzaam om direct een afspraak te maken bij uw Merkspecialist in Mercedes-Benz. Maak direct een afspraak!

Veiligheidssysteem storing Mercedes EBD De Electrionic Brace-force Distribution vertoont een storing. Bij deze veiligheidssysteem storing in uw Mercedes kunnen de voor- en achterwielen blokkeren tijdens het remmen. Rijdt voorzichtig verder naar de dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz.

Veiligheidssysteem storing Mercedes HOLD Er is een HOLD-functie storing opgetreden, en deze wordt intensiever wanneer u de auto probeert te vergrendelen. U kunt de motor niet meer starten, maar wanneer u het rempedaal stevig indrukt zal de melding verdwijnen.

Veiligheidssysteem storing Mercedes parkeren Het rode lampje brandt. Door het contact in te schakelen gaat de parkeerrem weg. U voert een roodremming uit met de elektrische parkeerrem. Wanneer het gele lampje brand vertoond de parkeerrem een storing. Deze storing kan meerdere oorzaken hebben en zijn vaak zelf niet te verhelpen. U kunt gerust doorrijden naar de Mercedes-Benz specialist bij u in de buurt.

Veiligheidssysteem storing Mercedes HOLD Er zit te weinig remvloeistof in het reservoirs. Bovendien kan een waarschuwingslampje branden. Er bestaat gevaar voor ongevallen, dus ga direct naar een Merkspecialist in de buurt!

De remblokken vertonen slijtage. U kunt doorrijden naar de dichtstbijzijnde Merkspecialist in de buurt.

Er is een storing in de hoofdfunctie van uw Mercedes-Benz. Neem contact op met de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz Merkspecialist

Veiligheidssysteem storing Mercedes opzoeken. Het veiligheidssysteem vertoont een storing. Deze storing is zelf niet te verhelpen, dus maak een afspraak bij een Mercedes-Benz Merkspecialist bij u in de buurt.

 

De Merkspecialist in Mercedes-Benz kent alles van uw auto, dus u wordt gegarandeerd naar wens geholpen. Maak een afspraak en ervaar het verschil!

Afspraak maken Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×