Autobedrijf van Putten Breda wordt TOP Merkspecialist in Toyota

Autobedrijf van Putten sluit zich per 1 januari 2022 aan als TOP Merkspecialist in Toyota. Zij zijn ruim 50 jaar BOVAG lid en tevens 50 jaar Hondadealer in de regio. U vindt het bedrijf aan de Oosterhoutseweg 95 in Breda.

 

Geert Verhagen eigenaar: “De passie voor Japanse auto’s is er al 50 jaar, zolang het bedrijf bestaat. We zijn ook 50 jaar officieel Hondadealer en willen graag ons specialisme uitbreiden met Toyota. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning als Merkspecialist geven we aan de klanten een duidelijk signaal af. Naast Toyota en Honda zijn andere merken natuurlijk ook welkom. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf met veel ervaring waarbij persoonlijk contact met onze klanten centraal staat.

 

Persoonlijke aandacht

Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven vinden wij erg belangrijk. Daar draait het tenslotte om. Ook nu kunnen we een hoge kwaliteit van onze dienstverlening garanderen zoals de klant van ons gewend is. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, een betrouwbare occasion of een nieuwe Toyota, als TOP Merkspecialist zijn we klaar voor de toekomst. Onze deuren staan open!”

 

Bij Autobedrijf van Putten kunt u niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie van uw Toyota en Honda, ook bent u welkom met alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk. Nieuw en gebruikt. Tevens beschikken zij over nieuwe en jong gebruikte auto’s voor private- en financial lease.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×