Blaak Automotive Ridderkerk sluit aan bij TOP Merkspecialist!

Hyundai Ridderkerk neemt een nieuwe route en heet vanaf 1 januari 2022 Blaak Automotive. Ze gaan in zee met TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Hyundai en Kia. Je vindt het bedrijf aan de Zadelmakerstraat 2 te Ridderkerk.

 

Het autobedrijf van de familie Blaak bestaat al 50 jaar, de laatste 27 jaar als Hyundai dealer in Ridderkerk. Frank en Leonie Blaak zijn beide eigenaar. Frank: “Nieuwe tijden vragen om nieuwe routes. We wilden zelfstandig gaan ondernemen. Uitgaan van onze eigen kracht. Waarbij we niet alleen aan de verkoop van auto’s denken, maar juist ook aan het traject daarna, inclusief de service en het onderhoud. We waren official Hyundai dealer, nu zijn we officieel onszelf!”

 

Samenwerken met TOP Merkspecialisten

Blaak Automotive heeft nog een belangrijke stap genomen. Frank: “We zijn aangesloten bij TOP Merkspecialist. Zij sluiten perfect aan op ons verleden en zijn gespecialiseerd in Hyundai en Kia. Zo blijven we dicht bij onze passie. Bij een nieuwe naam hoort uiteraard ook een nieuw uiterlijk. Ons pand en de werkplaats krijgen een nieuwe look. Het oogt straks echt helemaal van anno nu.”

 

Een zaak waar je thuiskomt

Leonie wil vooral dat de klant zich straks thuis voelt. Geen kille showroom. Meer een feel at home room, met alle ruimte voor het persoonlijke contact waar de klanten al jaren op vertrouwen. Leonie: “We zien onze klanten als gasten waar we alles voor over hebben. Waar service en gastvrijheid normaal zijn. Dat waarderen onze klanten en daar zijn we trots op!”

 

Hyundai en Kia onderhoud

Je kan bij Blaak Automotive terecht voor onderhoud en reparatie van je Hyundai en Kia of voor een jong gebruikte occasion. Ook alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk, zijn welkom. En wil je een keer langskomen, het adres blijft: Zadelmakerstraat 2 te Ridderkerk.

 

TOP Merkspecialist (Hyundai, Kia, Opel, Ford, Audi-Volkswagen-Seat-Skoda), VETOS (Toyota), PCA (Peugeot en Citroen) en de MBSG (Mercedes-Benz) blijven groeien. Inmiddels zijn er meer dan 125 Merkspecialisten in Nederland en België.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×