Verdonk Auto wordt Merkspecialist in Peugeot & Citroën!

Familiebedrijf Verdonk Auto uit Veldhoven is onlangs aangesloten als PCA TOP Merkspecialist (Peugeot en Citroën). Het bedrijf bestaat al ruim 91 jaar en is tevens erkend Renault reparateur. Voor de showroom en werkplaats kunt u terecht op De Run 5507 in Veldhoven.

 

Verdonk Auto is al jaren een bekende naam in de regio en bestaat al sinds 1930. Een echt familiebedrijf dat sinds 1993 gerund wordt door broers Toon en John, alweer de derde generatie.

 

Passie Franse auto’s

John Verdonk: “Onze passie voor Franse auto’s is er al heel wat jaren, deze auto’s hebben voor ons geen geheimen meer. We begonnen met Renault en Peugeot en daar kwamen steeds andere overwegend Franse merken bij. De tijd is nu rijp voor de aansluiting bij PCA. Zo zijn we Merkspecialist van diverse Franse merken. Maar alle overige merken zijn en blijven welkom!

 

Zelfstandig blijven

Dat wij als familiebedrijf zelfstandig blijven bij PCA Merkspecialist, gaf voor ons de doorslag. Aansluiting bij PCA betekent erkenning en is voor onze klanten een duidelijk signaal dat wij Merkspecialist zijn. Verder wordt er van alles geregeld; scholing voor ons team, inkoopvoordelen, mobiliteitsservice en marketingondersteuning zoals een PCA-website. En daar profiteren onze klanten van. We voelen ons thuis bij PCA Merkspecialist. Laagdrempelig, no-nonsense en doen waar we goed in zijn! Deze boodschap stralen we ook uit naar onze klanten. Ons familiebedrijf bestaat niet voor niets meer dan 90 jaar! Daar zijn we trots op. Onze deuren staan open voor iedere rijder, wij hebben er alle vertrouwen in!”

 

 

Bij Verdonk Auto kunt u niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie van uw Renault, Peugeot en Citroën ook bent u welkom met alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk. Nieuw en gebruikt. Tevens beschikken zij over jong gebruikte auto’s voor private- en financial lease.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×