Autobedrijf Volman wordt TOP Merkspecialist!

Autobedrijf Volman in Zevenaar is TOP Merkspecialist. Vanaf heden gaan zij verder als TOP Merkspecialist. Gespecialiseerd in Hyundai.

 

Volman is een bekende naam in de regio en bestaat al sinds 1911. In 1969 waren zij een van de eersten in Nederland met het dealerschap van het Japanse merk Mazda. Sinds 2006 kwam daar Hyundai bij.

Eric van Heumen, huidige eigenaar: “De passie voor Japanse auto’s is er al heel wat jaren. De uitbreiding naar TOP was voor ons een logische stap naar een prachtige toekomst. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning van TOP zien wij het helemaal zitten. Juist het behoud van zelfstandig ondernemerschap gaf de doorslag. Dat geldt ook voor sales- en aftersalescondities, die staan onze zelfstandigheid zeker niet in de weg. Er wordt van alles geregeld; scholing voor ons team, inkoopvoordelen, mobiliteitsservice en marketingondersteuning. Dat we gekozen hebben voor een geheel eigen nieuwe website, daar deden ze bij TOP niet moeilijk over. We krijgen wel marketingondersteuning. Het is heel prettig dat je daar niet over hoeft na te denken. Dat zit gewoon goed bij TOP. Daarom kunnen nu een hoge kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen. Dat is goed voor de klant en goed voor ons. We zijn er klaar voor!”

 

U kunt bij Autobedrijf Volman terecht op de Fahrenheitstraat 5 in Zevenaar voor onderhoud en reparatie van uw Hyundai en Mazda. Ook alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk zijn welkom.

 

 TOP Merkspecialist (Opel, Hyundai), VETOS (Toyota), PCA (Peugeot en Citroen) en de MBSG (Mercedes-Benz) zijn de merkformules van ABC Automotive. Inmiddels zijn er ruim 125 Merkspecialisten in Nederland en België.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×