Opel Crossland X

De Opel Crossland X is de compacte vijfdeurs Crossover van het merk Opel. De Opel Crossland X is sinds 2017 op de markt. In oktober 2020 heeft Opel de Crossland X een make-over gegeven, bij deze nieuwe versie is de letter X verloren gegaan.

Opel Crossland Occasions

De roots van het model komen overeen met de Peugeot 2008, echter heeft de Opel een heel eigen uiterlijk. Wanneer de auto langs rijdt ziet u meteen dat het een Opel is. Dit geldt ook voor de binnenkant van de auto, onlangs de Franse invloed heeft het model de Opel waarden weten te behouden. Het dashboard van de auto ziet er strak, netjes en eenvoudig uit. De auto zit goed en de knopjes zijn makkelijk te vinden en te bedienen.

De prijs van een Opel Crossland X occasion begint bij ons actueel occasion aanbod momenteel vanaf €15.450,-

Bekijk ons huidige aanbod!

Nieuwprijs Opel Crossland X

De nieuwprijs van dit model begint bij de Crossland uitvoering, de prijs start vanaf €21.750. De Edition is verkrijgbaar vanaf €24,350, de Business Edition vanaf €25.500, de GS Line vanaf €27.600, de Elegance vanaf €27.850 en tot slot de Ultimate vanaf €34.150.

Conclusie

Het eerste Opel model, sinds de samenwerking met de Fransen, is een ruime Crossover met fijne gebruiksmogelijkheden en een goede prijs. Er zijn veel opties beschikbaar die aan de auto toe te voegen zijn, zonder dat u hier veel extra geld voor hoeft neer te leggen. Met een verbruik van 1 op 19 is het een zuinige moderne Crossover met SUV design. Wij zijn enthousiast op een aantal veelvoorkomende Opel Crossland problemen na.

Voordelen van TOP Merkspecialist

Bent u op zoek naar een Opel occasions? Dan bent u bij de TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Opel, aan het juiste adres! Vakkundig & Vertrouwd.

  • Gespecialiseerd in Opel
  • Eerlijke service
  • Faire prijzen
  • Betrouwbare occasions

Zoek uw dichtstbijzijnde Merkspecialist in Opel

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×