Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf, geïntroduceerd in 1974 en al meer dan 45 jaar ontzettend populair. In 2020 heeft Volkswagen alweer het achtste model toegevoegd, de Golf 8. Dit model is verkrijgbaar in 3- of 5-deurs hatchback zowel als Variant en als Cabrio.

Volkswagen Golf 8

Het nieuwste model in de Golf reeks is de Golf 8. Dit model is standaard zeer innovatief uitgerust. Zo herkent de auto u direct en kiest alvast uw persoonlijke profiel. De stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen worden op uw voorkeuren afgesteld. De Golf 8 is nieuw verkrijgbaar vanaf €26,490.

Golf Occasions

Bent u opzoek naar een Volkswagen Golf Occasion? TOP Merkspecialist heeft een ruim aanbod occasions op voorraad. Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.
Heeft u interesse in één van onze vele occasions? Klik op de occasion en u ziet alle beschikbare gegevens van dit specifieke model. Neem contact op met de desbetreffende Merkspecialist en plan uw proefrit gemakkelijk online! U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch benaderen! TOP Merkspecialist | Vakkundig & Vertrouwd.

Bekijk ons actuele aanbod!

 

GTE en E-Golf

De Golf GTE heeft een flinke dosis GTI in zich en een vernieuwde dubbele motor. De nieuwste GTE kan tot wel 60 km elektrisch rijden. Tevens beschikt de GTE over een krachtige benzine motor. Dit samen geeft een vermogen van 245 pk. Liever volledig elektrisch? Dan is de E-Golf iets voor u! Met de Volkswagen E-Golf heeft u tot wel 250 km elektrisch rijdt plezier op één lading. De E-Golf herkent u vanbuiten aan de blauwe accenten en LED verlichting. Van binnen is dit model standaard luxe uitgevoerd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×