EPC storing Volkswagen Golf

EPC storing Volkswagen Golf | TOP Merkspecialist

Heeft uw Volkswagen Golf, Golf 7 een EPC storing? Bel de TOP Merkspecialist om het probleem te verhelpen.

Dashboardlampje EPC Volkswagen

Indien het oranje dashboardlampje EPC brandt in uw Volkswagen Golf dient u contact op te nemen met de Merkspecialist in uw buurt.
Oranje Dashboardlampje   >   De auto z.s.m. laten nakijken!

Wat is EPC?

EPC staat voor Electronic Powertrain Control. Wanneer de computer een storing in de aandrijving heeft ontdekt wordt het EPC lampje aangestuurd. Wanneer dit het geval is dient u zo spoedig mogelijk langs de dichtstbijzijnde garage te gaan om dit te verhelpen. Heeft u een EPC storing bij uw Volkswagen Golf? Plan online uw afspraak.

Ook wanneer u een EPC storing in uw Volkswagen Golf 7, of ander model heeft kunt u terecht bij de TOP Merkspecialist bij u in de omgeving.

EPC Volkswagen Golf

De redenen voor de EPC storing liggen vaak uiteen, maar hebben bijna altijd te maken met de aandrijving van de auto. De oorzaak van de storing kan zich dus vanaf de motor tot de aandrijfas of versnellingsbak bevinden. De uitzondering hierop is dat het lampje ook kan branden bij problemen met de remlichten. Controleer dus vooral of deze nog werken. Is dit niet het geval? Dan is dit vaak simpel op te lossen door uw TOP Merkspecialist.

Waarom met mijn EPC storing naar de TOP Merkspecialist?
  • Vakkundig en Vertrouwd
  • Kwaliteit voorop
  • Scherpe tarieven
  • Gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda

EPC Volkswagen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×