Hyundai Tucson

Een gloednieuwe Hyundai Tucson occasions bij TOP Merkspecialist

De Hyundai Tucson is ideale gezinsauto met een revolutionair design. Voor aanschaf van deze auto bent u bij de TOP Merkspecialist aan het juiste adres. Het nieuwste model is te verkrijgen vanaf €33.999,00. De Tucson is daarnaast ook te verkrijgen als plug-in met hybride-aandrijving. De hybride heeft een gecombineerd vermogen van 169 kW (230 pk) en een maximumkoppel van 350 Nm.

De nieuwe Hyundai Tucson Hybrid is voorzien van de meest geavanceerde rijassistentiesystemen en een pakket actieve veiligheidssystemen met talrijke innovatieve functies – voor de hoogste veiligheid in zijn klasse.

Motor

De Hyundai Tucson Hybrid heeft een 1,6-liter T-GDI Smartstream-benzinemotor, een 44,2 kW sterke elektromotor, een 1,49 kWh lithium-ion-polymeerbatterij en een zestrapsautomaat. De hybride-aandrijflijn schakelt naadloos over van de benzinemotor naar de elektromotor en terug – soms zijn beide ook tegelijk actief.

Hyundai Tucson Trekauto van 2021

De ANWB heeft de Tucson uitgeroepen als beste Trekauto van het jaar 2021. Deze gloednieuwe SUV is dé beste om uw caravan of aanhanger te trekken. Met een trekgewicht van 1.650 kilogram is deze bekroning ook meer dan terecht.

Waarom TOP Merkspecialist in Hyundai?

TOP Merkspecialist is een landelijke garageformule waarbij enkel bedrijven aangesloten zijn met een Merkspecialisatie in een bepaald merk. Onze garagisten hebben de kennis in huis om alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uit te voeren.

✓ Gespecialiseerd in Hyundai

✓ Vakkundig & Vertrouwd

✓ Eerlijke service en een betaalbare prijs

✓ Verzekerd van vakkundig advies

Bekijk ons actuele aanbod

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×