Autobedrijf Jan van Dijk TOP Merkspecialist in Toyota

Autobedrijf Jan van Dijk uit Brielle sloot zich per 1 augustus jl. aan als TOP Merkspecialist in Toyota (VETOS). U vindt het bedrijf aan de Seggelant-Zuid 8.

 

Autobedrijf Jan van Dijk is vanaf 1989 een bekende naam in Brielle en omstreken en servicet hoofdzakelijk Japanse merken.

 

Passie Japanse auto’s

Jan van Dijk: “De passie voor Japanse auto’s is er al 50 jaar, zolang we bestaan. Wij zijn al erkend reparateur van Honda en willen graag ons specialisme uitbreiden met Toyota. Aansluiting bij TOP Merkspecialist VETOS is voor ons een logische stap. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning als officieel TOP Merkspecialist geven we aan de klanten een duidelijk signaal af. Maar naast Toyota en Honda zijn andere merken natuurlijk ook welkom. 

 

Afspraak is afspraak

Ons motto ‘Afspraak is afspraak en service op de eerste plaats’, sluit helemaal aan bij TOP Merkspecialist VETOS. Daarnaast hebben we geen omkijken naar scholing voor ons team, inkoopvoordelen, mobiliteitsservice, marketingondersteuning en een eigen website. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij ons. Open en eerlijk met een persoonlijke benadering, dat ervaren onze klanten ervaren als zeer prettig. En daar zijn we trots op! Als TOP Merkspecialist blijven we de garage die we graag zijn. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of een betrouwbare occasion, we zijn klaar voor de toekomst.”

 

Bij Autobedrijf Jan van Dijk kunt u niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie van uw Toyota en Honda, ook bent u welkom met alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk. Nieuw en gebruikt. Tevens beschikken zij over nieuwe en jong gebruikte auto’s voor private- en financial lease.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×