Autobedrijf Victor Rensen wordt TOP Merkspecialist!

Autobedrijf Victor Rensen wordt TOP Merkspecialist. Op 1 augustus gaan zij verder als TOP Merkspecialist. Gespecialiseerd in Volvo.

 

Autobedrijf Victor Rensen is een bekende naam in de regio en nam in 2014 Autobedrijf Kolkman over. In dat zelfde jaar werden zij Merkspecialist in Peugeot en Citroën (PCA) en breiden nu uit met Volvo.

 

Victor Rensen, eigenaar: “De passie voor Volvo en ervaring is er al heel wat jaren. De keuze om naast PCA Merkspecialist ook TOP Merkspecialist in Volvo te worden is voor ons een logische stap naar een prachtige toekomst. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning van TOP zien wij het helemaal zitten. Juist het behoud van zelfstandig ondernemerschap gaf de doorslag. Dat geldt ook voor sales- en aftersalescondities, die staan onze zelfstandigheid zeker niet in de weg. Er wordt van alles geregeld; scholing voor ons team, inkoopvoordelen, mobiliteitsservice en marketingondersteuning. Het is heel prettig dat je daar niet over hoeft na te denken. Dat zit gewoon goed bij TOP. We kunnen nu een hoge kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen. Dat is goed voor de klant en goed voor ons. We zijn er klaar voor!”

 

 

U kunt bij Autobedrijf Victor Rensen terecht op de Thorbeckestraat 117 in Groenlo voor onderhoud en reparatie van uw Volvo, Peugeot en Citroën. Ook alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk zijn welkom.

 

 

TOP Merkspecialist, VETOS (Toyota), PCA (Peugeot en Citroen) en de MBSG (Mercedes-Benz) zijn de merkformules van ABC Automotive. Inmiddels zijn er ruim 125 Merkspecialisten in Nederland en België.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×