Opel Corsa

De nieuwste Opel Corsa occasions bij TOP Merkspecialist

De Opel Corsa is ideale compacte auto die geschikt is voor iedereen. Voor aanschaf van deze auto bent u bij de TOP Merkspecialist aan het juiste adres. Het model dat tegenwoordig veelal als vijfdeurs geleverd wordt is ook leverbaar in driedeurs. Het topmodel van de Corsa-serie is de Opel Corsa OPC en heette voorheen de Corsa GSI. Jaren terug werd dit model enkel gefabriceerd met handgeschakelde versnellingsbak, maar een automaat is steeds populairder geworden.

Opel Corsa

Opel Corsa OPCCorsa 2020

Motoren

Qua motoren is er ook voor ieder wat wils. De Corsa 2020 heeft zo een benzine motor, maar de E Corsa heeft een elektrische aandrijving. Daarnaast is het ook mogelijk om een uitvoering als diesel of LPG te rijden. De Opel Corsa 2021 worden uitgevoerd met turbotechnologie. Deze motoren pakken lage toerentallen beter op en gaan zodoende zuiniger om met brandstof.

Al jarenlang betrouwbaar

De Opel is al sinds  1982 vaste troef in het compacte segment. In de jaren dat de auto bestaat is het uitgegroeid van  A, B, C, D en de Opel Corsa E die we heden veel zien. In der loop van de tijd zijn er wereldwijd ruim 14 miljoen exemplaren verkocht.

Waarom TOP Merkspecialist in Opel?

TOP Merkspecialist is een landelijke garageformule waarbij enkel bedrijven aangesloten zijn met een Merkspecialisatie in een bepaald merk. Onze garagisten hebben de kennis in huis om alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uit te voeren.

✓ Gespecialiseerd in Opel

✓ Vakkundig & Vertrouwd

✓ Eerlijke service en een betaalbare prijs

✓ Verzekerd van vakkundig advies

Bekijk ons actuele aanbod

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×