Samenwerking tussen TOP Merkspecialist & Gaspedaal.nl

De occasions van de, bij TOP Merkspecialist, aangesloten autobedrijven worden vanaf heden ook aangeboden op gaspedaal.nl. De occasions worden automatisch doorgestuurd naar de grootste occasion-site van Nederland.

Online Adverteren

Gaspedaal borgt maandelijks meer dan twaalf miljoen bekeken auto-advertenties. Dit in samenwerking met de vele maandelijkse bezoekers gaf voor TOP Merkspecialist de doorslag om de samenwerking aan te gaan.
Jordy Bruil (TOP Merkspecialist): “Ook wij zien dat online steeds belangrijker wordt binnen de autobranche. Dit is dan ook één van de speerpunten waar wij ons op richten. De samenwerking met Gaspedaal sluit hier perfect bij aan. Onze leden profiteren hierdoor van extra leads op hun aanbod occasions. Tevens zorgen wij dat zowel het websitebezoek als de naamsbekendheid van TOP Merkspecialist een boost krijgt. Een “win-win” situatie dus!”

Gaspedaal banner TOP Merkspecialist

Meer controle

Het verkeer van Gaspedaal wordt doorgestuurd naar de overkoepelende TOP Merkspecialist site. Hierdoor ziet de consument enkel de occasions van de leden en kunnen later vergelijkbare occasions aan de klant worden getoond. Tevens heeft de klant minder afleiding en krijgt de consument niet te maken met allerlei reclames. Ook levert het direct adverteren op Gaspedaal over het algemeen meer en kwalitatief betere leads op.


De samenwerking tussen TOP Merkspecialist en Gaspedaal is op 1 juni jl. van start gegaan.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×