Garage de Bliek

Rida Groep ontwikkeld zich tot automotive specialist met verschillende vestigingen in Zeeuws-Vlaanderen. Met ruim 50 vakmensen behoren zij tot de grootste automotive spelers in Zeeuws-Vlaanderen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Garage de Bliek, onderdeel van Rida Groep die wordt gevormd door autobedrijven in Zeeland. Zo’n 50 medewerkers verzorgen onderhoud en reparatie aan uw auto, camper, caravan, bedrijfsauto of groot materieel. Daarnaast is Rida met Autohuis Terneuzen het Kia servicebedrijf voor Zeeuws Vlaanderen en heeft een brede collectie aan auto occasions.

 

TOP Merkspecialist in Kia en Opel

TOP Merkspecialisten onderscheiden zich door vakkundig en vertrouwd onderhoud. Als Merkspecialist kennen wij alle ins en outs van uw merk auto. Al onze monteurs zijn opgeleid conform de laatste standaard en gebruiken up-to-date testapparatuur waarmee wij vakkundig uw merk auto kunnen repareren en onderhouden.

Voordelen van TOP Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in uw merk
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbare occasions

 

Duidelijk en geen verrassingen achteraf

Met Opel onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. We laten je vooraf weten wat we in de werkplaats aan uw auto gaan doen. Ook als de monteur extra werk tegenkomt. En nee, daarvoor hoef je niet bij ons in de wachtruimte plaats te nemen. U kunt met de monteur meekijken, gewoon vanaf jouw mobiel. Zo weet je precies om welke onderdelen het gaat en kun je in overleg met de monteur bepalen of je het wilt laten vervangen of repareren. Bij ons is en blijft de klant koning!

 

Kom langs bij Garage de Bliek in Oostburg met uw Kia, Opel of andere merk auto.

Garage de Bliek

Contact gegevens

0117 452 660 garagedebliek@rida.nl
Transportweg 3 4501 PS Oostburg Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×