Opel Insignia problemen

Opel Insignia problemen | TOP Merkspecialist in Opel

Opel Insignia 1.6 turbo problemen

Merkt u problemen met het inhouden van uw Insignia 1.6 turbo? Komt het probleem voor bij zowel een warme als koude motor en bij alle toerentallen? Dan heeft u problemen met de 1.6 turbo. Plan een afspraak in met uw Merkspecialist om de auto te laten controleren en repareren zodat u zorgeloos uw weg kunt vervolgen.

Opel Insignia 2.0 turbo problemen

Merkt u problemen met het inhouden van uw Insignia 2.o turbo? Dit kan zowel bij een warme als koude motor voorkomen en bij alle toerentallen. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben, het is dus verstandig dat u langs komt bij de TOP Merkspecialist in Opel om uw auto te diagnosticeren. De oplossing kan namelijk variëren tussen het vervangen van de bobines tot een kabelbreuk in de kabelboom of het complete turbo circuit.

 

Insignia versnellingsbak problemen

Kampt u met Opel Insignia versnellingsbak problemen? Schakelt de auto slecht, komt er een gierend, ratelend of rammelend geluid uit de versnellingsbak? Dit duidt op versleten lagers, wat een bekend probleem is bij de versnellingsbak van deze modellen. Ook wanneer de tandwielen van de versnellingsbak versleten zijn maakt de bak veel lawaai. Uw TOP Merkspecialist in Opel heeft de specialisten in huis om dit probleem snel en effectief voor u op te lossen. De kosten voor het vervangen van de versnellingsbak variëren, uw Merkspecialist kan hier vooraf een prijsopgave voor maken.

 

Insignia 1.4 turbo problemen

Bij de Opel modellen is er vaak een probleem met de 1.4 turbo variant. Verbruikt uw Opel veel olie of heeft u een probleem met de turbo druk? Dit duidt meestal op het scheuren van de spruitstukken bij de klepzitting. Hierdoor raakt de olie toevoer leiding verstopt. Uw TOP Merkspecialist helpt u graag dit probleem op te lossen.

 

Maak direct een afspraak bij de TOP Merkspecialist bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×