Service Centrum Litjens VETOS Merkspecialist Toyota

Service Centrum Litjens wordt per 1 januari 2023 VETOS Merkspecialist, gespecialiseerd in Toyota.

 

Al meer dan 35 jaar een familiebedrijf in de regio Gemeente Bergen, Boxmeer en Gennep.

 

Marc Litjens, eigenaar: “De passie voor Japanse auto’s is er al 35 jaar, zolang het bedrijf bestaat. Naast ons dealerschap van Daihatsu zijn wij ook gespecialiseerd in Suzuki. Graag willen ons specialisme verder uitbreiden met Toyota. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning als Merkspecialist geven we aan de klanten een duidelijk signaal af. Naast Toyota en Daihatsu zijn andere merken natuurlijk ook welkom.”

“We zijn uitgegroeid tot een bedrijf met veel ervaring waarbij persoonlijk contact met onze klanten centraal staat. Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven vinden wij erg belangrijk. Daar draait het tenslotte om. Ook nu kunnen we een hoge kwaliteit van onze dienstverlening garanderen zoals de klant van ons gewend is. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, een betrouwbare occasion of een nieuwe Toyota, als Vetos Merkspecialist zijn we klaar voor de toekomst.”

U kunt bij Service Centrum Litjens aan de Siebengewaldseweg 45, 5854 PA, te Bergen ten alle tijden terecht voor onderhoud en reparatie van uw Toyota. Ook alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk zijn welkom.

 

Service Centrum Litjens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×