SRS lampje Mercedes

Uw SRS lampje brand van uw Mercedes, en u wilt graag weten wat u ertegen kan doen? Lees onderstaand de oplossingen gegeven door een TOP Merkspecialist!

Een storing al altijd vervelend, en zo ook een SRS storing in uw Mercedes. Deze storing kan gemakkelijk opgelost worden, en wellicht wel door een handig trucje die u zelf kan uitvoeren.

SRS storing Mercedes-Benz

Een brandend SRS lampje in uw Mercedes heeft hoogstwaarschijnlijk verschillende oorzaken, en er is één manier waardoor het lampje tijdelijk zal verdwijnen. Vaak brandt het lampje wanneer de accu niet meer in optimale staat is, waardoor de spanning te laag is voor het airbagsysteem. Het lampje geeft aan dat de airbag niet af zou gaan in een noodgeval, maar omdat de accu naar enkele minuten rijden is bijgeladen verdwijnt het lampje, en is de airbag weer actief. Alleen dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

In alle andere gevallen is de storing niet zelf te verhelpen, en is het raadzaam om uw Mercedes uit te laten lezen bij de TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz, waar ze alles weten over uw auto!

Uitlezen bij een Merkspecialist

SRS staat voor Supplementary Restraint System, wat in verband staat met de accu en het veiligheidssysteem van uw auto. Dit zijn vaak de airbags of een kapotte sensor in de sluiting van uw veiligheidsgordel. De storing van het SRS lampje kan ook een kapotte sensor in uw stoel betekenen. Het is daarnaast niet mogelijk om het SRS lampje voorgoed te resetten.

Zoals gezegd heeft het lampje verschillende oorzaken, en kunnen enkel uitgelezen worden met officiële diagnoseapparatuur. Daarom noodzakelijk op uw SRS storing in Mecedes W203 te laten verhelpen door een TOP Merkspecialist.

Maak direct een afspraak, zodat u weer veilig de weg op kan.

Contact

Heeft u een Mercedes met Renault motor? Lees hier meer!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×