Storing emissiesysteem Citroën

Een storing in uw auto komt altijd ongewenst, en zo ook een emissie storing in uw Citroën. Deze ingewikkelde storing is zelf niet op te lossen, en voor vele garagebedrijven is dit ook een issue.

Wij weten wel raad met deze storing, en breng daarom uw auto langs bij de Citroën Merkspecialist bij u in de buurt en rijdt zonder storing de deur uit.

Een Citroën emissie storing?

Bij een storing in het emissiesysteem van een Citroën C3, C4 of ander model is het niet direct noodzaak om uw auto tot stilstand te brengen, maar wij raden u sterk aan om langs te komen bij de dichtstbijzijnde Citroën Merkspecialist. Zoek hier direct uw specialist die u gegarandeerd kan helpen. De Citroën Merkspecialist de kennis en expertise om deze storing zorgvuldig te verhelpen. Maak direct een afspraak.

 

Emissiesysteem problemen

Veelal treed de storing op wanneer u een gedurende periode, vaak op hoge snelheid, constant rijdt. De Citroën C3 geeft de storing aan en gaat stroperig lopen en daarbij gaat het oranje motorlampje branden. Het lampje motor- of emissiestoring gaat branden wanneer de storing aanwezig is of heeft plaatsgevonden. Dit heeft invloed op de uitstoot van de motor, en heeft  te maken met de milieueisen waaraan de auto in alle gevallen aan moet voldoen. In het geval van de storing voldoet uw Citroën niet aan deze eisen.

 

Motorlampje brand

Wanneer u een storing in het emissiesysteem van uw Citroën C3, C4 of ander model in deze reeks, heeft gaat het motorlampje oranje branden. Het kan zijn dat deze bij het opnieuw opstarten van de auto even verdwijnt, maar zal in korte periode terugkeren. Helaas is deze storing zelf niet op te lossen door eigen uitleesapparatuur, en bel daarom uw Citroën Merkspecialist. Deze zit bij u om de hoek! Maak vandaag nog een afspraak.

 

De Citroën Merkspecialisten helpen u graag!

 

De Citroën Merkspecialisten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×