TOP Merkspecialist lanceert de TOP Merkspecialist app


TOP Merkspecialist is onlangs de samenwerking aangegaan met Bundeling, een op maat gemaakt communicatieplatform. Het doel van de samenwerking is om via de TOP Merkspecialist app de communicatie tussen en naar de 120 Merkspecialisten te verbeteren.

Jordy Bruil, online marketeer bij TOP Merkspecialist: “Met de TOP Merkspecialist app kunnen wij makkelijker communiceren met de aangesloten bedrijven. Tevens biedt het platform de ruimte om onderlinge handel tussen Merkspecialisten makkelijker te maken en kunnen zij binnen het platform met elkaar in contact komen.”

De app is, naast mobiel, ook beschikbaar voor tablet, laptop en desktop. Hierdoor blijft de app op ieder moment effectief en beschikbaar.

 

Bundeling

Bundeling is een communicatieplatform dat organisaties helpt om veilig te communiceren vanuit één platform. Bundeling wordt voor iedere organisatie op maat gemaakt en is helemaal AVG-proof. Het Nederlandse techbedrijf heeft inmiddels meer dan 500 klanten over de hele wereld. Zo gebruiken onder andere sportclubs, overheidsinstanties, brancheverenigingen, community’s en bedrijven Bundeling om slim te verbinden.

  

Foto (van links naar rechts)

Namens Bundeling: Pim Balkestein, Lucas Hermans & Jort Janssen.
Namens TOP Merkspecialist: Patrick van Beek & Jordy Bruil.

 

Bent u een garagebedrijf, en gespecialiseerd in een bepaald merk, en lijkt het u wat om onderdeel te worden van TOP Merkspecialist? Neem vrijblijvend contact op en wij komen bij u langs. Hier leggen wij u de garageformule uit, de app, aftersales en de vele voordelen van TOP Merkspecialist.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×