Toyota Yaris

Zuinig, wendbaar en super praktisch! Hij is al meer dan 20 jaar te bewonderen in het straatbeeld. Niet voor niets is de Yaris de auto van het jaar 2021!

161.457 keer verkocht, en dat maakt hem, na de Corolla, de best verkochte Toyota hier in Nederland! Het is dan ook voor een reden dat de Yaris, Car of the year is geworden. Wij gaan u uitleggen waarom dat is!

 

 

 

“De expertise van Toyota op het gebied van hybrides is goed merkbaar bij deze Yaris.” – AutoRai

Toyota Yaris 2020

Hij is dus al generaties geliefd. De Yaris is praktisch, wendbaar, zuinig, uitermate betrouwbaar en gewoon een mooie verschijning. Ingrediënten voor goud dus. En dat kreeg-ie. Onder meer voor het soepele rijgedrag, lage uitstoot en toegankelijke prijsstelling, is de Yaris in 2021 verkozen tot Auto van het jaar! De huidige Yaris is uitgerust met de beste (hybride)technieken! Hij is standaard voorzien van alle luxe als Adaptive Cruise Control en Lane Departure System!

 

Toyota Yaris Hybrid

Uiteraard is de Yaris weer verkrijgbaar als Hybrid, net als de vorige twee generaties! De hybridetechniek heeft zich inmiddels bewezen als uitermate betrouwbaar en dat is te merken door de vele hybrides die op de aardboden rondrijden. De Hybridetechniek is niet alleen super betrouwbaar, het is ook superzuinig. Met de Yaris is zelfs een verbruik te halen van 1 op 30! Dat is onkenbaar in zijn segment.

 

Toyota Yaris Cross

Na de komst van de nieuwe Yaris in 2020, is in 2021 ook de Yaris Cross op de markt gekomen! Deze Yaris Cross heeft hetzelfde onderstel en dezelfde motorisering als de Yaris, Echter is hij groter, hoger en breder. Ook de Cross is beschikbaar als Hybride automaat of als normale benzine automaat of handbak. Net als de normale Yaris, is de Yaris Cross ook voorzien van alle moderne veiligheidstechnieken die je tegenwoordig mag verwachten in een auto.

Occasions

Uiteraard hebben wij ook wat occasions in de aanbieding! Zowel hybride als benzine, oud en nieuw, weinig en veel kilometers. Voor ieder wat wils! Bekijk ook de VETOS Website voor andere informatie over Toyota merkspecialisten!

Occasions

Occasions VETOS

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×