Waarschuwingslampje elektronische storing

Renault | Waarschuwingslampje elektronische storing

Het lampje van een elektronische storing brandt? Lees wat u kunt doen om het te verhelpen.

De motor loopt onregelmatig en waarschuwingslampje elektronische storing brandt

Uw auto loopt onregelmatig, en bij het geven van gas gaat deze op en neer. Tijdens het rijden houdt hij in en het lampje blijft branden. Dit duidt vaak op een ontstekingsprobleem. Hiervoor laat u uw auto uitlezen bij de TOP Merkspecialist. Hier wordt uitgelezen, gecommuniceerd en dan pas worden onderdelen vervangen. Dit voorkomt gedoe achteraf.

 

Foutmeldingen

Een voorkomende storing is Error 133: Sensorcircuit spruitstukdruk permanent laag niveau is wat deze foutcode betekend. Als de foutcode een P0133 is dan kan het ook een defecte lambdasonde sensor zijn of en lek in het inlaatcircuit of een lekke uitlaat tussen motor en katalysator, een draadbreuk is ook mogelijk.

 

Renault Twingo waarschuwingslampje elektronische storing

Wanneer het waarschuwingslampje tijdens het rijden blijft branden, wijst dit op een storing in de rekeneenheid van het inspuitsysteem. Raadpleeg zo spoedig mogelijk een Merkspecialist in Renault. Zij lezen uw Renault Twingo uit en zien binnen enkele oogopslagen wat het probleem is. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat de injectoren vies zijn en dat hierdoor het lampje brand. Dit is eventueel op te lossen door uw Merkspecialist met injectie reiniger.

 

Neem direct contact op met uw dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist via onderstaande button.

De TOP Merkspecialisten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×