Autobedrijf Van Velzen wordt TOP Merkspecialist in Volvo

Autobedrijf van Velzen Hazerswoude wordt per 1 juli a.s. TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Volvo.

Ronald van Velzen, eigenaar: “De ervaring in Volvo is er al ruim 30 jaar. Die passie begon al bij mijn opa Cas en vader Hans. Na het overlijden van mijn vader in 2008 nam ik het familiebedrijf over. Sindsdien is ons bedrijf fors uitgebreid. De overstap naar TOP Merkspecialist komt voor ons nu op het goede moment.”

Veel voordelen

“De voordelen door deze aansluiting zijn erg groot. Zelfs de sales- en aftersalescondities staan onze zelfstandigheid niet in de weg. We zijn blij met de marketingondersteuning, compleet met een eigen TOP website. Je krijgt een compleet pakket inclusief mobiliteitsservice en scholing voor het team. Ze regelen alles en dat is erg prettig. We kunnen nu een hoge kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen. Voor ons en de klanten een win-winsituatie. We zijn er meer dan klaar voor, onze deuren staan open!”

 U kunt bij Autobedrijf Van Velzen terecht op Rijndijk 75 in Hazerswoude Rijndijk voor onderhoud en reparatie van uw Volvo. Ook alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk zijn welkom.

Autobedrijf Van Velzen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×