Backup accu storing Mercedes W205

Een backup accu storing te zien op de display van uw Mercedes W205? Lees hier wat u er aan kan doen!

Het uitlezen van uw auto is raadzaam om te laten doen. Doe dit bij een Mercedes-Benz TOP Merkspecialist bij u in de buurt.

Melding backup accu storing

Wanneer uw Mercedes W205 display een backup accu storing aangeeft kunt u doorrijden, maar het is raadzaam om uw auto langs te brengen bij een TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz.

Maak direct een afspraak via onderstaande button!

 

Afspraak maken

Backup accu storing Mercedes W205

U kant doorrijden met deze melding, maar uw Mercedes-Benz gaat hoogstwaarschijnlijk meer mankementen vertonen. Zo kan het zijn dat uw start-stop systeem niet meer goed functioneert. De extra accu (eigenlijk een condensator) is namelijk belangrijk bij start-stop gebruik.

Ook wanneer u de accu volledig op heeft geladen en ook opnieuw ingelezen heeft, blijft deze storing direct terugkeren.

Problemen met opladen

Problemen met het opladen van uw auto? Ook hier is de kans aanwezig dat u een storing aan uw accu heeft. Dit is te herkennen aan een alarmsignaal en de rode accu in het display. Het kan zijn dat uw oplaadportaal of -kabel niet meer goed functioneert, maar het ergste geval moet uw accu vervangen worden.

Om dit uit te sluiten brengt u uw Mercedes W205 naar de Mercedes-Benz TOP Merkspecialist bij u in de buurt. Neem vrijblijvend contact op, en maak een afspraak. De koffie staat altijd voor u klaar!

Graag tot ziens bij de MBSG TOP Merkspecialist

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×