Backup accu storing Mercedes

Geeft uw Mercedes-display een backup accu storing aan? Vaak zorgt dit niet voor problemen, en kunt u doorrijden. Toch kan het voorkomen dat er meerdere mankementen ontstaat. Lees onderstaand welke!

Het uitlezen met simpele diagnose apparatuur geeft vaak geen backup storing aan, en komt dit probleem niet te boven en wordt het niet opgelost. Hiervoor is een diagnosetechnicus nodig, en deze geschoolde monteurs vindt u bij de TOP Merkspecialist in Medercedes-Benz!

Wat te doen tegen een backup accu storing in uw Mercedes?

Met simpele diagnoseapparatuur is de backup accu storing niet uit te lezen, want dit moet door een technicus gedaan worden met verstand van uw Mercedes. Bij een TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz bent u verzeker van vakkundig en vertrouwd onderhoud uitgevoerd door specialisten.

Met een backup storing van uw accu kunt u gewoon doorrijden, en zal dit niet direct gevaarlijke situaties met zich meebrengen. De storing zit hem in de extra accu in uw Mercedes-Benz, en is enkel van belang bij het gebruik van het start stop systeem.

 

Backup accu storing en start stop systeem

Wanneer u de backup accu storing hoeft u niet raar op te kijken als uw start stop systeem ook niet meer werkt. Dit komt door het niet goed functioneren van de extra accu, waardoor uw start stop niet meer werkt. Het kan daarnaast ook voorkomen dat u de melding één keer ziet, en daarna nooit meer ziet, dat uw auto draaiende moet blijven en niet moet rijden in verband met de accu spanning. Op deze manier probeert uw Mercedes-Benz de extra accu te herladen. Dit probleem komt het vaakst voor bij de Mercedes W205.

 

Geen extra accu?

Het kan voorkomen dat u denk dat uw auto slechts één accu heeft, maar vaak zitten er toch meerdere in. Deze zit bijna altijd in de kofferbak van uw auto onder een zwarte afdekkap. De andere mogelijkheid is dat er onder uw motorkap een extra accu verstopt zit ter hoogte van uw voetruimte.

Het is lastig te schatten van welke accu de melding komt, en daarom lastig om zelf te vervangen. De TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz heeft hiervoor wel de kennis in huis, en daarom het advies om naar een Merkspecialist te gaan.

 

Afspraak maken  Zoek uw Mercedes-Benz Merkspecialist

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×