Elektrische auto

Meer weten over uw elektrische auto of gewoon geïnteresseerd? TOP Merkspecialist beantwoordt al uw vragen!

Deze auto's zijn de afgelopen jaren zeer populair, en naar verwachting zal de vraag sterk toenemen. Naast de kenmerkende, hele dure, elektrische auto's, komt er ook steeds meer een betaalbaarder aanbod.

Elektrisch is de toekomst

Bijtelling auto 2021

De bijtelling op een elektrische auto is van kracht wanneer u een auto van de zaak ook privé rijdt. In 2021 was de bijtelling voor auto’s met een brandstofmotor 22%. Voor elektrische auto’s in 2021 bedraagt de bijtelling 12%, tot en met een drempelbedrag van €40.000,-.

De bijtellingspercentages zijn veranderd in 2022. Het percentage voor benzine-, diesel– en hybrideauto’s blijft 22%, maar voor een volledig elektrisch voertuig bedraagt de bijtelling 16% tot een drempelbedrag van €35.000,-. Boven de laatst genoemde waarde is de 22% regeling van kracht.

De exacte kosten van een elektrische auto vindt u op deze pagina: Kosten elektrische auto

Tweedehands elektrische auto

Voor de beste tweedehands occasion gaat u naar de TOP Merkspecialist. Ook wanneer u op zoek bent naar een grote- of kleine auto, een elektrisch model uit 2019 of een model uit 2021,  TOP Merkspecialist is de ideale uitkomst. De talloze voorradige auto’s staan op u te wachten. Het private leasen is ook mogelijk bij de TOP Merkspecialist bij u in de omgeving.

 

Ervaar het verschil van elektrisch rijden vandaag nog!

Neem een kijkje

 

De voordelen van een TOP Merkspecialist voor u op een rijtje:

✔ Persoonlijke benadering

✔ Geen onverwachte kosten

✔ Gespecialiseerd in uw merk auto

✔ Verzekerd van vakkundig advies

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×