Storing emissiesysteem Peugeot

Een storing in uw auto komt altijd ongewenst, en zo ook een emissie storing in uw Peugeot. Deze ingewikkelde storing is zelf niet op te lossen, en voor vele garagebedrijven is dit ook een issue.

De TOP Merkspecialist in Peugeot weet wel raad met deze P0011 storing. Breng uw auto langs bij een TOP Merkspecialist in Peugeot in uw omgeving, en rijd zonder storing de deur uit.

Geeft uw Peugeot een emissie storing aan?

Bij een storing in het emissiesysteem van een Peugeot 207, 307 of 308 is het niet direct noodzaak om uw auto tot stilstand te brengen, maar wij raden u sterk aan om langs uw TOP Merkspecialist in Peugeot te gaan. Zij hebben als Merkspecialist de kennis en expertise om deze storing zorgvuldig te verhelpen. Maak direct een afspraak bij u in de buurt!

 

Afspraak maken TOP Merkspecialisten in Peugeot

 

Emissieproblemen Peugeot

Veelal treed de storing op wanneer u een gedurende periode, vaak op hoge snelheid, constant rijdt. De Peugeot geeft de storing aan en gaat stroperig lopen en daarbij gaat het oranje motorlampje branden. Het lampje motor- of emissiestoring gaat branden wanneer de storing aanwezig is of heeft plaatsgevonden. Dit heeft invloed op de uitstoot van de motor. Dit heeft dus te maken met de milieueisen waaraan de auto in alle gevallen aan moet voldoen, maar in het geval van de storing niet aan voldoet. Naast de Peugeot 207 en de Peugeot 307 heeft de Peugeot 308 ook vaak last van een storing in het emissiesysteem.

Wanneer u een emissie storing heeft betekent dat het motormanagement een afwijking gezien heeft waardoor de samenstelling van de uitlaatgassen in het geding is. Dit kan vele oorzaken hebben. Het kan veroorzaakt worden door een defect aan een onderdeel, inwendige vervuiling, of doordat er een component buiten de regelwaarde functioneerde.

Benzinemotoren, vooral de THP-motor van de Peugeot, staan bekend om distributieproblemen en inwendige vervuiling met een brandend storingslampje als gevolg. Ook hoog olieverbruik is een veel gehoorde klacht.

 

Motorlampje brand

Wanneer u een storing in het emissiesysteem van uw Peugeot 207, 307 of 308 heeft gaat het motorlampje oranje branden. Het kan zijn dat deze bij het opnieuw opstarten van de auto even verdwijnt, maar zal in korte periode terugkeren. Een storing emissiesysteem Peugeot 308 lost u op bij de TOP Merkspecialist bij u in de buurt.

 

Welke Peugeot modellen met storing emissiesysteem?

Er zijn een aantal Peugeot modellen waar een emissiesysteem storing vaak voorkomt, dit zijn de volgende modellen:

Zelf is deze storing niet op te lossen, bel uw TOP Merkspecialist in Peugeot!

Storing emissiesysteem Peugeot 308 Storing emissiesysteem Peugeot 207

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×