Accu lampje brandt

Wat te doen als uw accu lampje brandt? De TOP Merkspecialist legt de oorzaak gepaard met alle oplossingen haarfijn uit, zodat u weer veilig de weg op kan.

Een brandend accu lampje zorgt voor vaak voor ernstige problemen, dus probeer vooral niet door te rijden met een accu lampje die brandt. Zet u auto stil en bel direct de dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist bij u in de buurt.

 

Accu lampje brandt

Het lampje zal altijd even branden als de auto gestart wordt, en daarna moet het lampje uitgaan. Gaat het lampje niet uit kan dit betekenen dat er een storing kan zijn aan de dynamo, aandrijfsnaar, distributieriem of de stroomkabels van de auto. Zet de auto stil op een veilige plek en maak gebruik van onze pechhulp of bel met een van de TOP Merkspecialisten.

 

Bekijk via onderstaande button wie voor u de dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist is, en neem direct contact op.

 

De TOP Merkspecialisten

 

Heeft u een ander brandend lampje in uw auto, zoals bijvoorbeeld een motorstoringslampje, epc lampje of een emissiestoring? Ook hiervoor staat de TOP Merkspecialist altijd en overal voor uw klaar.

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist en zij helpen u zelfs vandaag nog verder.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×