Kia Niro problemen

TOP Merkspecialist | Kia Niro Problemen

De Kia Niro is een betaalbare auto waar je waar voor je geld krijgt, echter wat zijn de eventuele veel voor komende problemen bij dit model?

Problemen Kia Niro

Heeft u twijfels over de staat van uw (toekomstige) Kia Niro? Kom dan langs bij de TOP Merkspecialist voor een aankoopkeuring. Door ons partnership met Occasion Keuring Nederland kunt u gemakkelijk een aankoopkeuring plannen. U komt er dan binnen 45 minuten achter wat de staat is van de auto en u ontvangt een compleet keuringsrapport met daarbij persoonlijk advies.

 

Bij de eerste bouwjaren van de Kia Niro Hybrid komen weleens problemen voor met de EGR-klep en koelvloeistofverlies.
Tevens kan men problemen ervaren met de te kleine kofferbak, indien u hier veel waarde aanhecht is dit een puntje waar u rekening mee moet houden.
De EGR-Klep of waar de afkorting voor staat: Exhaust Gas Recirculation, is een klep die door het motormanagement open en dicht kan worden gezet. Wanneer de klep open is stuurt hij uitlaatgassen terug het inlaat systeem in. Dit is nodig om verbrandingsmotoren aan de milieu eisen te laten voldoen. Wanneer er problemen zijn met deze klep dient de complete klep vervangen te worden.

 

Kosten vervangen EGR-klep

Het vervangen van de EGR-klep is geen goedkope reparatie, u moet rekening houden met een paar honderd euro. Echter is dit wel een belangrijke reparatie en wanneer u problemen heeft met deze klep raden wij u zeer aan dit te laten vervangen door de TOP Merkspecialist. De levensduur van een EGR-klep is doorgaans ongeveer 100.000 kilometer. Echter, u kunt de levensduur zelf aanzienlijk verlengen door de auto goed te onderhouden door de TOP Merkspecialist.

 

Koelvloeistofverlies

Een ander van de veel voorkomende Kia Niro problemen is koelvloeistofverlies. Als men spreekt over inwendig koelvloeistof verlies van de motor is de oorzaak al snel een lekke koppakking. Ondervind u problemen met de koelvloeistof? Ga dan langs bij uw dichtstbijzijnde Merkspecialist.

Zoek uw Merkspecialist

 

Zie ook:

Renault Captur problemen
Vaste onderhoudsprijzen Toyota

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×